Ronald

Hoi, mijn naam is Ronald, ik woon met mijn gezin in Zoetermeer en ik ben helemaal verslingert aan fotografie. 

Veel fotografen hebben een bepaalde type fotografie die ze het meest trekt, dat heb ik minder. Ik vind het mooi hoe fotografie mij op locaties brengt waar ik anders niet zou komen, hoe het mij in contact brengt met allemaal leuke mensen en mij instaat stelt mooie creatieve dingen te maken. Daarom fotografeer ik verschillende dingen zoals straatbeelden, bloemen en insecten maar het leukst vind ik toch wel portretten. 

In Zoetermeer heb je tal van mooie locaties om mooie buitenportretten te maken. Denk aan het Westerpark, Buytenpark en het Floriadepark in Rokkeveen! Veel van mijn portretten die je ziet op mijn site zijn in deze parken gemaakt.

Mocht je nog iets van mij willen weten of als je opzoek bent naar een fotograaf stuur dan gerust een berichtje!  
Grtz
Ronald

 
 
Ronald van der Zon